nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Marktsituatie prijsniveau hout, plaatmateriaal en verpakkingsmateriaal

 
Middels dit schrijven brengen wij u op de hoogte van de huidige marktsituatie aangaande beschikbaarheid en prijsniveau van hout, plaatmateriaal en verpakkingsmateriaal.
 
De markt wordt tegenwoordig namelijk gedomineerd door prijsstijgingen veroorzaakt door diverse actuele oorzaken. Zo is er internationaal een onbalans tussen vraag en aanbod van grondstoffen/materialen, waardoor onze inkoopprijzen steeds hoger oplopen. Dit raakt ons op alle vlakken, van plaatmateriaal voor het vervaardigen van onze meubels tot aan verpakkingsmateriaal voor het veilig transporteren van onze meubels. Bovendien lopen ook de levertijden van deze materialen steeds verder op. Veroorzaakt door schaarste, maar ook regelmatig door lagere productiecapaciteiten als gevolg van covid-19. Daarbij komt dat er steeds minder transportcapaciteit is; alsook de transportkosten die wekelijks stijgen.
 
Concreet betekent dit dat u als klant rekening moet houden met het volgende:
  • Offertes voor maatwerk worden berekend op basis van dagprijzen
  • Geldigheid van onze offertes van 30 dagen verlaagd naar 7 dagen
  • Levertijd bij maatwerk van 4 – 6 weken verhoogd naar 6 – 12 weken
  • Levertijd bij productie (als product niet voorradig is) naar 3 – 12 weken
  • Regelmatige prijsaanpassingen in ons standaard assortiment (webshop)
  • Ingeslonken voorraad dus soms langere levertijden (wordt aangevuld)
     
We hopen op uw begrip en geduld, en vragen u om opdrachten zo vroeg mogelijk door te geven. Zo kunnen wij het materiaal zo vroeg mogelijk reserveren en eventuele vertragingen opvangen. Uiteraard kunt u van ons verwachten dat wij de marktprijzen constant in de gaten houden en dat wij nog steeds blijven verkopen tegen de scherpste prijzen met dezelfde kwaliteit als dat u van ons gewend bent.
 
Mocht u nadere informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op.
 
Contactgegevens:
T: +31 (0)85 0600 885
E: info@toonbankgigant.nl

 
  
Om het gedrag op onze website te meten maken we gebruik van cookies. Deze gegevens zijn anoniem en er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.
Accepteer geselecteerde cookies