nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Naast onze standaard productielijnen produceren wij ook op maat, volledig naar wens van onze klant. Bent u op zoek naar uniek en onderscheidend meubilair, of heeft u extreme formaten nodig? Dan gaan wij graag met u de uitdaging aan! Denk bijvoorbeeld aan:
 
  • Reproduceren op basis van een foto (bijvoorbeeld via Google); 
  • Produceren op basis van een door u aangeleverde schets/tekening;
  • Verwerken van uw bedrijfslogo en/of teksten, al dan niet met led-verlichting;
  • Toonbanken in hoekopstellingen of andere gecombineerde opstellingen;
  • Afwijkende hoogte, diepte of breedte op de centimeter nauwkeurig;
  • Etc. etc. etc.
Klik hier om vrijblijvend een prijsopgave te ontvangen. We streven naar respons binnen 24 uur!
Of lees hieronder meer over de mogelijkheid tot een gratis visualisatie van uw meubel/inrichting. 

Hulp bij het inrichten van uw winkel

Heeft u plannen uw winkel te (her)inrichten, en heeft u geen idee hoe de nieuwe inrichting eruit zal komen te zien? Dan helpen wij u daar graag bij met een gratis 3D-visualisatie op maat. We gaan graag samen aan de slag om een passende inrichting te realiseren, met uw wensen en behoeften als uitgangspunt. Lees hieronder meer over onze werkwijze:

 

Stap 1: kennismaking / inventarisatie

Alvorens we met u aan de slag gaan nodigen we u graag uit voor een eerste gesprek bij ons op kantoor. In dit gesprek vertellen wij wat we u te bieden hebben en inventariseren we wat uw wensen en behoeften zijn. Vervolgens gaan we op basis van deze informatie samen met u bezig aan een eerste fictieve inrichting van uw winkel in 2D. Het is aan te bevelen om bouwtekeningen mee te nemen; een simpele schets met vermelding van afmetingen voldoet ook. Dit eerste gesprek/consult kan ook telefonisch of per mail plaatsvinden. 

 

Stap 2: prijsopgave / 3D-visualisatie

Na het eerste gesprek ontvangt u binnen twee werkdagen een computergetekende 3D-weergave van de overeengekomen (2D-)inrichting. Uiteraard ondersteund door een heldere en vrijblijvende offerte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en weten wij zeker dat we bij akkoord op één lijn zitten. Bekijk een voorbeeldvideo van een 3D-visualisatie:  

 

Stap 3: productie / levering

Wanneer u de offerte heeft goedgekeurd gaat de productie van start. Vooraf wordt een leverdatum afgesproken, waarbij een levertermijn van 3 tot 6 weken wordt gehanteerd. De producten worden vervolgens op de afgesproken datum middels onze eigen bezorgservice met de grootste zorg vervoerd, afgeleverd en geplaatst in uw winkel.