nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Jouw salon is onze zaak! We helpen je dan ook graag om de juiste meubels te vinden die passen bij het interieur die jij voor ogen hebt. Of je nou meubilair zoekt voor je huidkliniek of voor je kapsalon, wij hebben wat je zoekt. Van balie en verkoopkast tot kappersstoel en spiegel. Heb je echter een specifieke zoekopdracht? Ook dan helpen we je graag! We hebben namelijk niet het volledige assortiment online staan; dus neem gerust contact op voor meer informatie. 

Kies hieronder de categorie.
Op zoek naar maatwerk? Klik dan hier.


Onze collectie
Het aanbod op onze website is een collectie van door ons geselecteerde producten. Wij laten immers liever een select aantal goede en mooie producten zien dan honderden verschillende soorten. Dat betekent dat wij een voorselectie hebben gedaan op het assortiment van de merken waarmee we samenwerken. Door ons samengesteld met oog voor comfort, kwaliteit en uitstraling. En daarmee alles wat je nodig hebt om je salon of kliniek tot in de puntjes te stylen!

Customizable
De meeste meubels zijn voor een groot deel te customizen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw eigen unieke kappersstoel samenstellen in een kleur naar keuze. Al onze stoelen zijn namelijk in meerdere trendy kleuren verkrijgbaar. Maar ook voor de voet zijn er verschillende opties: matzwart, zilver of liever goud? Er zijn zelfs mogelijkheden om je eigen logo in de stoel te laten borduren! Daarmee creëer je niet alleen een unieke inrichting, maar de ultieme klantbeleving die voor jouw salon het verschil kan maken.

Maatwerk meubels
We gaan graag met jou om de tafel om een maatwerk meubelstuk te ontwerpen. Van balie tot verkoopkast of zelfs een complete koffiebar. Heb je een voorbeeld van Google, Pinterest of gewoon een mooie foto? Stuur hem gerust door en wij maken het! Met onze eigen productie kunnen we jouw unieke inrichting creëeren. En met onze eigen bezorgservice leveren en plaatsen we de meubels netjes op de gewenste plek in je salon of kliniek. Kant-en-klaar geleverd, oftewel: geen bouwpakket en direct klaar voor gebruik!


Niet gevonden?
Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt? Mail of WhatsApp ons je wishlist zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Wij leveren meubels voor jouw: beautysalon, kapsalon, barbershop, nagelsalon, schoonheidssalon, haarkliniek, huidkliniek, laserkliniek, cosmetische kliniek, tattooshop, et cetera, et cetera.