nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Onze veelzijdige toonbanken en balies zijn perfect in balans met stijl, gebruiksgemak en prijs-kwaliteit. Of hij nu komt te pronken in een boetiek, winkel, kantoor, hotel of salon: onze toonbanken tillen de ruimte naar een hoger niveau. Ontworpen met aandacht voor detail en vakkundig vervaardigd in onze eigen werkplaats. Optimaliseer de customer experience met een stijlvolle toonbank of balie van De Toonbankgigant. Ontvang klanten in stijl en versterk uw bedrijfsimago!

Kies hieronder de toonbank uit die bij u past.
Op zoek naar een balie? Klik dan hier.


Materialen & afwerking
We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen van gerenomeerde leveranciers. Naast dat we service hoog in het vaandel hebben, vinden we de kwaliteit van onze toonbanken en balies namelijk erg belangrijk. Deze kernwaarde kunnen we waarmaken door onder andere de juiste materialen te gebruiken. Dit is te zien in het plaatmateriaal dat we gebruiken, maar bijvoorbeeld ook in de kwalitatieve soft close lades die we gebruiken. Daarnaast werken we onze toonbanken en balies op vakkundige wijze af in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen die u van een toonbank of balie mag verwachten. 

Accessoires
Soms heeft een toonbank of balie nog een accessoire nodig. Denk aan een praktische soft close lade om wat spullen in op te bergen. Of een deurtje om dozen, inpakmateriaal of voorraad buiten het zicht van de klant te houden. De lades en deuren zijn leverbaar in bijpassende kleur, zodat het aansluit op het design van de toonbank of balie. Verder kan een kabeldoorvoer op het blad een fijne oplossing zijn om kabels van een monitor en/of kassa netjes weg te werken. Bestel deze accessoires dus gerust mee, en wij monteren en/of boren het graag in de toonbank of balie voor u!

Maatwerk
Heeft u geen passende toonbank of balie gevonden in ons standaard assortiment? Dan gaan we graag met u aan de slag om uw perfecte custom meubel te ontwerpen. Van design tot materialen, we ontwerpen de toonbank of balie volledig naar uw wens. Vooraf een 3D visualisatie van uw nieuwe meubelstuk? Geen probleem! Bij ons is bijna alles mogelijk: een toonbank of balie op maat, maar ook voor een volledige meubilering van uw zaak bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze eigen productie kunnen we al uw wensen vervullen. Creëer samen met ons unieke meubels die passen bij uw merkidentiteit!

Levering & plaatsing
We hebben onze eigen bezorgservice met ervaren mannen die weten wat ze doen. Vanaf het inpakken in de productiehal tot het plaatsen bij de klant doen zij met grote zorg. Zij brengen uw nieuwe toonbank of balie door heel Nederland en België. We plaatsen de meubels netjes binnen op de gewenste plek (mits gelijkvloers) en pakken hem uit voor u. En het mooie is: uw toonbank of balie is al volledig gemonteerd in onze werkplaats. U ontvangt dus geen bouwpakket maar een kant-en-klaar product!

De Toonbankgigant
Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden: toonbanken (en balies) zijn onze corebusiness. Daar zijn we goed in en dat doen we inmiddels al meer dan 10 jaar. We staan bekend om onze persoonlijke benadering. Komt u bij ons langs voor een toonbank, balie of ander meubelstuk dan zult u onze Twentse nuchterheid en gastvrijheid ervaren. Of u nou langskomt voor een tweedehands toonbank/balie of een volledige meubilering van uw zaak: we helpen u graag. We beschikken over onze eigen werkplaats met ervaren vakmannen. Hierdoor kunnen we kwaliteit waarborgen en eerlijke prijzen garanderen.